اخبار شرکت امنیتی ترندمیکرو ( Trend Micro )
دیسنا : پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران

دیسنا - وب سایت خبری و آموزشی آنتی ویروس ها
هر چند برخی شرکتها سعی دارند وانمود کنند این نتایج منتشر شده توسط وب سایتها باید برای خریداران آنتی ویروس معیار باشد ولی بیشتر متخصصین حوزه های فناوری و امنیت سایبری این تستها را معتبر نمیدانند و سیاستای درج این تستها را صرفآ بازاریابی و براساس پولی که شرکتها میدهند میدانند .
به همین جهت است که بیشتر کاربران ( حرفه ای ) و متخصصین براساس معیارهای دیگری و نه این سایتها و تستها ، اقدام به انتخاب محصولات و سرویسهای امنیتی مورد نیاز خود میکنند .
از جمله غایبان بزرگ سایت AV-TEST میتوان به خروج آنتی ویروسهای وب روت از تستهای ویندوزی این سایت اشاره نمود .
همچنین آنتی ویروس تحت شبکه SMB شرکت ترندمیکرو که با نام تجاری WORRY FREE BUSINESS SECURITY ( WFBS ) شناخته می شوند و از پرفروش ترین آنتی ویروس های تحت شبکه در دنیا هستند ، از دیگر غایبان این سایت هستند .
از دیگر نکات قابل تامل وجود بخشی با عنوان " پاکسازی سیستم با استفاده از آنتی ویروس " است که کلآ برخلاف استانداردهای حوزه امنیت می باشد . ( زیرا وظیفه ضد ویروسها حفاظت می باشد و باید بر روی دستگاه کاملآ پاک نصب شوند و از طرفی هیچ ابزاری تا کنون ارائه نشده که هم ویروسها را شناسایی کند و هم اثرات ویروسها را درست کرده و سیستم را به طور کامل حالت قبل از آلوده شدن بازگرداند .
همچنین ابزارهای ویروس یابی ترندمیکرو و سیمنتک یعنی ATTK , HOUSECALL و NPE از دیگر غایبان این وب سایت هستند که پرطرفدارترین و پرکاربردتری ابزارهای ویروس یابی رایگان در دنیا می باشند .
* دیسنا نتایج تستهای مقایسه ای ضد ویروسها را تائید نمیکند .
جالب است بدانید در گزارشات گارتنر هم تا حدی به تستهای ضد ویروسها در سایتهایی مثل AVC و AV-TEST استناد می شود .
اخبار مرتبط :
اخبار تستهای آنتی ویروس در دیسنا
دیسنا : پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران
دیسنا - وب سایت خبری و آموزشی آنتی ویروس ها
دیسنا - وب سایت خبری و آموزشی آنتی ویروس ها
به گزارش دیسنا به نقل از شرکت دورانتاش ، موسسه گارتنر آخرین گزارش مربوط به وضعیت بازار آنتی ویروسهای تحت شبکه ( Endpoint Protection ) را منتشر کرد .
در این گزارش شرکتهای ترندمیکرو ، سوفوس ، کسپرسکی و سایمنتک در مربع جادویی گارتنر قرار گرفتند .
همچنین در این گزارش نام برخی شرکتها مانند IBM ، Check point , Heat Software و Landesk دیده نمی شود .
ولی از جمله نکات جالب توجه حضور شرکتهای امنیتی Cylance , PaloAlto Networks , Invincea , SentinelOne , CrowdStrike و Carbon Black در بخش تفکرین ( Visionaries ) گزارش گارتنر می باشند که رشد سریعی را در سالهای اخیر داشته اند .
خروج کمپانی اینتل سکیوریتی ( مکافی ) از بخش Leader ها به ورود به بخش Challengers نیز از دیگر نکات قابل تامل گزارش سال 2017 موسسه گارتنر می باشد .
گزارش گارتنر با توجه به بررسی یک سری از معیارها و نظر سنجی از 115 شرکت مصرف کننده آنتی ویروسهای تحت شبکه منتشر می شود .
در گزارش اشاره نشده این 115 شرکت ( مصرف کننده آنتی ویروس ) هر کدام از چه برندهایی استفاده میکنند .
معیارهای در نظر گرفته شده در گزارش گارتنر به بخشهای Ability to Execute ، Completeness of Vision تقسیم می شوند که خود شامل بخشهای زیر می باشند .
بخش Ability to Execute شامل :
Product / Service - Overall Viability - Sales Execution/Pricing - Market Responsiveness/Record - Marketing Execution - Customer Experienc و Operations می باشد .
بخش Completeness of Vision نیز شامل موارد :
Market Understanding - Marketing Strategy - Sales Strategy - Offering (Product) Strategy - Business Model - Vertical/Industry Strategy - Innovation و Geographic Strategy می باشد .
یکی دیگر از مواردی که گارتنر در نظر میگیرد ، تستهای وب سایت AV-TEST می باشد .
منبع خبر :
Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms 2017
* جالب است بدانید چند سالی است که شرکای رسانه ای شرکتهایی مانند کسپرسکی از انتشار خبر گزارشات گارتنر خودداری میکنند .
میتوان حدس زد دلیل خودداری آنها از انتشار اخبار گزارشات گارتنر ، نگرانی از آشنا شدن کاربران و مدیران ایرانی با دیگر برندهای آنتی ویروس ، مخصوصآ شرکتهای مطرح و پیشرو امنیتی می باشد .
دیسنا - وبلاگ تخصصی شرکتها و محصولات آنتی ویروس