دیسنا - پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران
بعد از انتشار خبری توسط کسپرسکی و عنوان کردن اینکه ویروسی با نام مینی فلیک کشف کرده که با ویروس فلیم در ارتباط است ، شرکت امنیتی ترندمیکرو - غول امنیتی چند میلیارد دلاری ژاپنی - گزارشی را منتشر کرد که نشان می داد این ویروس چیز جدیدی نبوده و از طرفی نمونه مشابه و یا شاید همان ویروس چندی پیش توسط آن شرکت شناسایی شده است و از طرفی یک ویروس سایبری بسیار عادی است که روزانه دهها نمونه آن توسط آزمایشگاه های این شرکت بین المللی شناسایی و کشف می شوند است .
بعد از انتشار خبر ترندمیکرو درباره ویروس مینی فلیک هم کسپرسکی گزارش جدیدی را منتشر کرد .
جزئیات جدید از ویروس مینی فلیم
در این گزارش جدید شرکت کسپرسکی ضمن پذیرش این موضوع که مینی فلیم با فلیم ارتباطی ندارد به طور ضمنی گزارش ترندمیکرو را مورد تائید قرار داد .
هرچند در نهایت این شرکت روسی در یک اقدام شیطنت آمیز در گزارش جدید علاوه بر رد ادعای قبلی خود مبنی بر ارتباط مینی فلیم با ویروس فلیم ، گفته است این ویروس با فلیم و گاوس ارتباط دارد .
یعنی ابتدای گزارش گفته مینی فلیم با فلیم ارتباط ندارد و سپس گفته ارتباط دارد ! که بسیار خنده دار است .
کسپرسکی در حالی ایران را هدف اصلی سازندگان این ویروس معرفی می کند که گزارشات مختلف نشان می دهد کشورهای دیگری هستند که بسیار بیشتر از ایران مورد حمله این ویروس قرار گرفته اند .
آنچه مشخص و واضح است کسپرسکی از نام بردن ویروسهایی مانند فلیم ، گاوس ، استاکس نت و همچنین ایران ، اسرائیل و آمریکا فقط سعی در بهره برداری تبلیغاتی از این ویروسها دارد و بسیاری از اطلاعات ارائه شده توسط این شرکت نادرست است .
بد نیست بدانید عمده این ویروسها را اولین بار دیگر شرکتهای امنیتی کشف شده و کسپرسکی فقط درباره آنها خبرسازی کرده است .
عدم موفقیت کسپرسکی در فروش محصولاتش در بازارهای بین المللی باعث شده تا این شرکت به طور خاص تبلیغات خود را به ایران متمرکز کند و هر ویروس و هر چیزی را که مثلا شناسایی می کند به شکلی به ایران ربط دهد .
از طرفی جایگاه خبری ایران در رسانه ها باعث شده تا رسانه های خبری به خوبی خبرهای کسپرسکی را بازنشر کنند .
عرضه محصولات شرکتهای معتبر و بین المللی به صورت معتبر توسط یکی از شرکای قدیمی کسپرسکی که بر طبق قانون جدید وزارت خزانه داری آمریکا با علاقه مندی بیشتری در حال ارائه سرویس به کاربران ایرانی هستند ، باعث شده تا این شرکت حجم تبلیغات خود بر روی بازار ایران را به شدت افزایش دهد .
اشتباهات فاحش و عدم پذیرش اشتباهات ، کلاهبرداری از کاربران ، توزیع آنتی ویروسهای جعلی به طور مستقیم و غیر مستقیم و ارائه اطلاعات اشتباه به کاربران و همکاران باعث شده تا این شرکت طیف وسیعی از کاربران ، نمایندگان و حتی کارمندان ( مدیران دفاتر منطقه ای ) خود را از دست دهد .
در اروپا و آمریکا شرکتهای بین المللی با آگاهی از اینکه کسپرسکی قادر به ارائه محصولات و سرویسهای مناسبی نیست حتی به طور غیر مستقیم محصولات این شرکت را تائید و تبلیغ می کنند تا کاربران نقره داغ شوند .
دقیقآ کاری که کسپرسکی با شرکتهای ضعیف و یا فروش آنتی ویروسهای جعلی با نام و لوگوی کمپانی های بین المللی در ایران انجام می دهد .