امنیت هدیه ما به شماست

امنیت در دنیای دیجیتال - دیسنا : اولین پایگاه اطلاع رسانی فضای تبادل اطلاعات

امنیت هدیه ما به شماست

امنیت در دنیای دیجیتال - دیسنا : اولین پایگاه اطلاع رسانی فضای تبادل اطلاعات

اهداف پیدا و پنهان کارگروه ویژه ساماندهی استفاده از آنتی‌ویروس‌ه

به گزارش دیسنا - پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران :

روز پیش خبر با 2 عنوان " تشکیل کارگروه ویژه برای ساماندهی استفاده از آنتی‌ویروس‌های

خارجی " و  " کارگروه ساماندهی به کارگیری ضدبدافزارهای خارجی تشکیل شد
. " به نقل از ایتنا و
آفتانا منتشر شده است .


ولی سوال این است ، هدف از تشکیل این کارگروه چیست ؟

پیش از همه نیم نگاهی به افراد عضو سازمان نظام صنفی می اندازیم :

1- خانم آریا : مدیر موسسه آموزشی کهکشان نور ، دارای روابط تبلیغاتی و آموزشی با شرکتهای فروشنده کسپرسکی از جمله ایدکو و دیده بان آی تی  و همچنین وب سایتهایی مانند ایتنا .

2- حمید بابادی نیا : مدیر عامل شرکت گیلاس کامپیوتر ، نماینده کسپرسکی و دارای روابط تجاری با شرکتهای تجارت امن خاورمیانه خاورمیانه - کامگارد .

بررسی شرکت کنندگان در جلسات اول و دوم کارگروه :

ناگفته پیداست .
99% آنها از فروشنده های کسپرسکی هستند !!

آیا بهتر نیست از این به بعد بگوئیم ، خوب کسپرسکی به دنبال چیست ؟

اول از همه باید گفت کسپرسکی و توزیع کنندگانش بارها ثابت کرده اند که برای رسیدن به اهدافشان از دیگر شرکتها و افراد خارج از کسپرسکی به خوبی بهره برده اند و حال می خواهند از سازمان نظام صنفی و چند فرد و شرکت دیگر برای رسیدن به اهدافشان استفاده کنند !

چرا چند شرکت دیگر عرضه کننده آنتی ویروس مانند بیت دفندر ( رایان بدر ) و ایمن رایانه پندار ( پاندا ) الارقم اطلاعاتی که شاید درباره سیاستهای کسپرسکی داشته باشند ، در این جمع حضور یافته اند !

کسپرسکی با استفاده از این افراد چه چیز استفاده از آنتی ویروسهای خارجی را می خواهد ساماندهی کنند ؟

خرید و فروش را ؟ استفاده را ؟ ارائه لایسنس معتبر را ؟ نصب را ؟ آپدیت را ؟ ثبت لایسنس را ؟ پشتیبانی را ؟ و یا شستشوی مغزی کاربران ایرانی را ؟

گفته شده این کارگروه می خواهد آیین نامه ای درباره ارزیابی شرکت های ارائه کننده ، ارزیابی نرم افزارها و بررسی تعهداتی که صاحبان محصولات حاضر هستند به مصرف کننده ارائه کنند ، تدوین نماید .

- ارزیابی شرکتهای ارائه کننده آنتی ویروس ! 

- ارزیابی نرم افزارها !

( این افراد و شرکتها آیا صلاحیت بررسی نرم افزارهای امنیتی را دارند ؟ احتمالا کسپرسکی رتبه A+ و ترندمیکرو D- را کسب می کند . )

- بررسی تعهدات صاحبان محصولات !  ( جالب است گفته نشده تعهدات فروشندگان )

می دانید چرا ؟

چون اگر فردا مطابق معمول کسپرسکی خرابکاری کرد بگویند کسپرسکی صاحب کالاست ، برید و یقه یورگن ( یوجین ) کسپرسکی را بگیرد . ما هیچ کاره ایم . اصلا به ما چه !

و اجرای همان سیاست من نبودم دستم بود تقصیر آستینم بود .

شاید از برادر یوجین کسپرسکی می خواهند تعهد بگیرند .

این برادر اهل روسیه متعهد می شود که سعی کند از این به بعد لایسنس بلاک نکند و قول شرف روسی می دهد .


امضاء . اثر انگشت . هاااا ( شصت پا )  .  مهر ( شرکت کسپرسکی و اخوان )

بد نیست بدانید شرکت کسپرسکی چیزی به اسم قرارداد همکاری و نمایندگی ندارد و فقط یک برگه به نماینده می دهد و 4 تا تعهد از آن شرکت میگیرد .

روش کار به شکلی است که در هر زمان کسپرسکی خواست به سادگی به هیچ کدام از تعهداتش عمل نکند و کسی هم هیچی نتواند بگوید .


می توان گفت کسپرسکی اصلا تعهدی نمی دهد .

کسپرسکی هیچ تعهدی در قبال لایسنسهایش ، یا ارائه محصول یا تعهد ارائه آپدیت به ایران و اینجور مسائل به فروشنده و نمایندگانش نمی دهد .

حتی ممکن است کسپرسکی هزینه پروژه را از نماینده بگیرد و پول را بالا بکشد .

یکبار هم این کار را کرد ، زمانی که لایسنسهای خانگی خود را سوزاند و تازه به صورت طلبکارانه نمایندگانش را تهدید کرد که نباید هیچ حرفی در این باره بزنند .

البته آن چند نماینده ای که در آن وقت با کسپرسکی همکاری کردند ، خود زمینه کلاهبرداری از کاربران ایرانی را داشتند .

با مطالعه لینک زیر ، اول از همه متوجه خواهید شد که به طور یقین امثال شرکتهای بیت دفندر و پاندا عواقب نشست و برخواست با فروشندگان کسپرسکی را به خوبی نمی دانند ، چون اگر می دانستند حتمآ از اینکه به کسپرسکی برای رسیدن به اهدافش کمک کنند ، خودداری می کردند .

ولی از طرفی به دلایل مختلف این موضوع در این زمان چندان مهم نیست و از برخی جهات حضور این شرکتها در جمع فروشندگان کسپرسکی قطعآ جالب توجه خواهد بود .

نقدی بر گزارش "بررسی بازار ضد ویروس اوریجینال "

و به نظر شما از چه چیزی به عنوان هویج برای پای میز مذاکره کشاندن این شرکتها استفاده شده است ؟؟

البته فروشنده آنتی ویروسهای پاندا حق دارد ، زیرا بازار دیگر جایی برای محصولات ضد ویروس پاندا ندارد و این بسیار واضح و مشخص است و آن را از  عملکرد 6 ماهه اخیر وب سایت فروشنده محصولات پاندا سکیوریتی می توان متوجه شد .

البته کاهش سهم پاندا در بازار 30 درصد به دلیل سیاستهای اشتباه فروشنده این محصول در ایران و 70 درصد باقی مانده نیز شکل ، نوع و کیفیت محصولات این شرکت اسپانیایی است که باعث شده کاربران پاندا دیگر تمایلی به خرید محصولات این شرکت نداشته باشند و طبیعیست که مشتریان جدید نیز متاثر از مشتریان قدیمی خواهند بود .

اما بیت دفندر که مانند کسپرسکی در وب سایتش نام نماینده درج کرده و توانسته در 1 سال اخیر فعالیت خوبی از خود نشان دهد و همکاران خوبی را نیز جذب کند ( مخصوصآ شرکت پارس آنلاین را ) ، چرا پای میز مذاکره فروشندگان کسپرسکی نشسته است و می خواهد این اختیار را به فروشندگان کسپرسکی بدهد که نرم افزارهایش را و نمایندگانش را تائید و بررسی نماید ؟؟

بد نیست بدانید بعد از جذب شرکت پارس آنلاین توسط بیت دفندر ، کسپرسکی از فرط حسادت نام شرکت شاتل را در وب سایتش درج کرد .

و شاتل هیچگاه لوگو و نام کسپرسکی را در وب سایت خود درج نکرد و این موضوع نشان می دهد درج نام در وب سایت کسپرسکی چقدر ساده و بی ارزش است .


قابل توجه افرادی که برای اینکه روزی نامشان در وب سایت کسپرسکی درج شود خود را می کشند و به سادگی هر کاری کسپرسکی از آنها بخواهد انجام می دهند و حتی منافع کاربران ایرانی هم وطن خود را نیز نادیده می گیرند .

فروشندگان ساده لوحی که با وعده و وعید درج نام در وب سایت ، روز و شب برای شرکتهایی که هیچ اعتبار بیزینسی ندارند تبلیغ می کنند و فقط به این شرکتها استفاده می دهند .

و چند صباحی بعد کسپرسکی با تغییر سیاستهایش یا نامها را از وب سایتش حذف می کند و یا کاربران را برای خرید محصول به سمت چند شرکت و وب سایت خاص هدایت می کند .



مسئله دیگری که شاید این شرکتها را دور هم جمع کرده وجود رقیبی جدی است که برای این شرکتها مشترک هستند .
بسیار ساده است .

این همان طرز فکری است که کسپرسکی با استفاده از آن از دیگر افراد و شرکتها همواره سود برده است و این شرکتها وقتی به خوبی به امثال شرکت کسپرسکی سود رساندن تازه می فهمند که چه اشتباه بزرگی کرده اند .

ولی برخی هستند که بهتر است اشتباه کنند و ضربه بخورد تا در آینده مسیر درست را انتخاب کنند . ولی شاید زمان دیگر به آنها اجازه اجازه انتخاب ندهد و یا زمان بسیاری را از دست بدهند .
ولی این همه ماجرا نیست .

مسئول هماهنگی این کار گروه شخص آقای رئیس محترم کمیسیون افتا نظام صنفی می باشد که نقشش در انتشار اخبار کذب و حمله به شرکتهای رقیب کسپرسکی و حتی برخی شرکای تجاری کسپرسکی انکار ناپذیر است .

این شخص مسئول موسسه دیده بان آی تی می باشد که خود را دفتر روابط عمومی کسپرسکی می داند ( شاید هم باشد . ) و ارتباطاتش با برخی نشریات و وب سایتها مانند ایتنا ، آفتانا ، ماهنامه دنیای کامپیوتر و ارتباطات ، عصر ارتباط ، روزنامه دنیای اقتصاد و غیره مشخص است .

حال با برخی رابطه بهتری دارد و با برخی رابطه کمتری .

فراموش نمی کنیم زمانی که کسپرسکی هزاران  لایسنس محصولات آنتی ویروس خانگی خود را به اشتباه مسدود کرد ، شرکتهای کسپرسکی ، الحسانی و گلدن سیستم با کمک و همکاری ایشان و با کمک خبرهایی که به سفارش کسپرسکی و توسط این شخص در وب سایتهای مختلف مخصوصآ ایتنا درج شد ، از پاسخگویی به کاربران ایرانی و جبران خسارات ( مالی و فنی ) کاربران ایرانی شانه خالی کردند و پوزخندی هم به مشتریانشان زدند .

حال این شرکتها و افراد نقش دایه مهربان تر از مادر را برای کاربران ایرانی بازی می کنند !

آیا خنده دار نیست ؟

- ایشان همان شخصی است که زمانی که شرکت دورانتاش نماینده شرکت پاکستانی تریلیوم Trillium Information Security systems در ایران ( توزیع کننده محصولات کسپرسکی در ایران ، پاکستان و افغانستان ) بود ، در وب سایت ایتنا خبری منتشر کردند با این مضمون که لایسنسهای پاکستان کسپرسکی جعلی و غیر قابل استفاده در ایران است .

این شرکتها به دلیل اینکه نمی توانستند با شرکت دورانتاش رقابت کنند به کاربران ایرانی می گفتند ، دورانتاش کلاهبردار است ، لایسنس جعلی می فروشند ، دورانتاش نماینده پاکستان کسپرسکی است و لایسنسهای پاکستان در ایران کار نمی کند و هزار حرف بی سر و ته دیگر  .

حال این شخص مسئول هماهنگی کارگروه ساماندهی آنتی ویروسها و ضد بدافزارهای خارجی شده است !

 آیا خنده دار و از طرفی خجالت آور نیست ؟

آیا این اشخاص و شرکتها با این سابقه درخشان صلاحیت این را دارند که درباره دیگر محصولات ضد ویروس و شرکتهای توزیع کننده آنها اظهار نظر کنند ؟

در ادامه می بینیم که فردی نیز به نمایندگی از سازمان فناوری اطلاعات ایران در این کار گروه حضور دارد .

این سازمان در ظاهر فروشنده آنتی ویروس نیست  .


عضویت فردی از طرف سازمان فناوری اطلاعات ایران در این کارگروه .

همان سازمانی که از درج اخبار و گزارشات شرکت ترندمیکرو ( پی سی سیلین) خودداری می کند و از طرف دیگر در حال حاضر خبرهای وب سایت ایتنا و جدیدآ آفتانا ( افتانا ) را که در انتشار اخبار کذب و تبلیغات وسیع برای کسپرسکی سابقه ای طولانی دارند در وب سایت خود درج می کند .

اخبار در وب سایت ( گروه ماهر ) درج می شود .

وب سایت گروه ماهر فقط در زمان ظهور ویروس استاکس نت ، ابزار پاکسازی ترندمیکرو را که توسط کمپانی زیمنس ارائه شده بود ، برای مدت بسیار محدودی و البته با برخی پیچ و خمها بر روی وب سایتش قرار داد ، ولی در اولین فرصت آن را حذف کرد .

جالب است بدانید گروه ماهر ( مرکز مدیریت امداد و هماهنگی رخدادهای رایانه ای ) در وب سایت خود تاکنون بیش از 500 بار نام کسپرسکی ( کسپراسکای و کاسپرسکی  ) را به شکلهای مختلف در وب سایت خود آورده ، در حالی که نام ترندمیکرو کلآ 3 بار در این وب سایت آمده است !

حال مقایسه کنید که شرکتی مانند ترندمیکرو به اصطلاح غول امنیتی محسوب می شود و فقط تعداد محصولات خانگی این شرکت بیش از کل محصولات شرکت روسی کسپرسکی است .

 و موضوع جالب تر ، در حال حاضر نام وب سایتهای خبری ایتنا و آفتانا بعنوان نماینده در وب سایت فروش آنلاین کسپرسکی ( شرکتهای سوها - ایدکو ) درج شده و هم فروشنده کسپرسکی هستند ، هم روابط عمومی کسپرسکی و شاید تا چندی دیگر نسب فامیلی هم با کسپرسکی پیدا کند .

شاید دارند ولی ما خبر نداریم . ای کاش فامیلهایش در ایران هم مانند خودش خوشگل بودند !

( البته مسئولین وب سایت فروش آنلاین کسپرسکی روزی 4 بار این نامها را اضافه و کم می کنند ، مثل خود وب سایت کسپرسکی  .)

پس به خوبی می توان مشاهده کرد که با نهایت تاسف سازمان فناوری اطلاعات ایران و گروه ماهر با بودجه دولتی و عمومی ( بیت المال ) نقش تبلیغاتچی شرکت روسی کسپرسکی را بازی می کنند و کلیه فعالیتهای آنها در راستای سیاستها و منافع کسپرسکی است  .

به نظر شما منافع سازمان فناوری اطلاعات و گروه ماهر در تبلیغ برای کسپرسکی چیست ؟

یا اینکه خود خبر ندارند که فعالیتهای آنها در جهت تبلیغات برای شرکت روسی کسپرسکی است که چند باری هم کلاه گشادی سر کاربران ایرانی گذاشته است .

و همزمانی تشکیل این کارگروه با اظهار نظر آقای یوجین کسپرسکی درباره آنتی ویروسهای رایگان چه مفهومی می تواند داشته باشد ؟


و در نهایت باید گفت : فقط همین مانده که کسپرسکی برای فروشندگان و استفاده کنندگان محصولات ضد ویروس در ایران تعیین تکلیف کند که چه آنتی ویروسی را ، از کجا ، و با چه شرایطی خریداری کنند .

ولی یک موضوع از قلم افتاده است .

حتمآ برای بسیاری از فروشنده گان و استفاده کنندگان از نرم افزارهای ضد ویروس این سوال به وجود آمده که پس چرا نشریات و وب سایتهایی که رابطه خوب و ویژه با کسپرسکی دارند مثلا از شرکت بزرگی مانند سیمانتک خبر می زنند و یا از شرکتهای کوچکتر مانند ( نام نمی بریم ):


متاسفانه باید گفت 2 فروشنده آنتی ویروس که بر روی فروش آنتی ویروسهای سیمانتک فعال می باشند نسخه های اصلی و معتبر محصولات این شرکت را عرضه نمی کنند و به همین دلیل وقتی تبلیغاتی و خبری هم برای شرکت سیمانتک می شود ، عموم کاربران برای خرید به سراغ یکی از 2 شرکت میروند که نتیجه مشخص است .

استفاده از نسخه های جعلی و عدم دریافت کارایی مناسب باعث می شود تا استفاده کننده ای که نمی داند محصولش جعلی است ، فکر کند مشکل از محصول و شرکت سیمانتک است .

و درباره برندهای ضعیف هم باید گفت : وقتی کاربری یکی دوبار به سراغ محصولات ضعیف می رود ، عمومآ پیش از این کسپرسکی را استفاده کرده اند و برای خرید مجدد دوباره به سراغ کسپرسکی می روند و در نتیجه تبلیغ برای شرکتها و محصولات ضعیف در نهایت و بعد از 1 سال یا 2 سال به نفع کسپرسکی است .

ولی موضوع ترندمیکرو کمی متفاوت است .

1- محصولات این شرکت حدود 20 سال پیش در ایران با نام پی سی سیلین وجود داشت و به کیفیت بالا و سبکی مشهور بوده است .
2- عرضه این نرم افزار و تبلیغات بر روی آن توسط شرکتی صورت می گیرد که پیش از این همکار تجاری کسپرسکی بوده و از طرف دیگر نسخه های اصلی و معتبر آن را به فروش می رساند و نه نسخه های جعلی و کرک شده را .

3-در این 20 سال هیچ شرکتی بر روی محصولات ترندمیکرو فعالیت نداشته و از طرفی نسخه های کرک شده و جعلی آن موجود نبوده و باعث بد نامی محصولات این شرکت نشده است تا بلایی که سر محصولات سیمانتک آمد ، سر ترندمیکرو نیز بیاید . و به همین دلیل است تبلیغات و فعالیت خبری بر روی محصولات ترندمیکرو برای دیگر فروشندگان ضد ویروس مخصوصآ کسپرسکی بسیار خطرناک بوده و به سادگی بازار آنتی ویروس را از دست آنها خارج کرده است  .

از طرفی در چند سال اخیر ترندمیکرو توانسته رشد سریع تر ، محصولات بهتر و قراردادهای بیشتری را منعقد نماید .




10 سال بعد :

- فروش آنتی ویروس های بین المللی کسپرسکی ، بهترین و البته تنها آنتی ویروس منظومه شمسی و حومه با قابلیت شناسایی ویروسهای بین سیاره ای و سیاهچاله ها و شبکه ابری بین آسمانی .

( شرکتهای سیمانتک ، ترندمیکرو ، مک آفی ، سوفوس ، وب روت و ..به دلیل اینکه نتوانستند از کسپرسکی رضایت نامه کسب کنند به منظومه دیگری تبعید شدند . )

- فروش آنتی ویروس بیت دفندر تحت لایسنس و اجازه کسپرسکی و سازمان فناوری اطلاعات ایران .

- تولید و فروش آنتی ویروس پاندا با لایسنس کسپرسکی . 

( عکس آقای یوجین کسپرسکی در حالی که یک خرس پاندا را در آغوش گرفته است بر روی بسته های آنتی ویروس پاندا چاپ شده است ، با هولوگرام اصل و 4 بعدی . )

- آنتی ویروس ایمن با موتورهای 5% بیت دفندر و 95 % کسپرسکی روانه بازارهای جهانی شد .

( آن 5% موتور بیت دفندر نیز با موافقت آقای یوجین کسپرسکی و خانواده محترم مورد استفاده شرکت مهران رایانه قرار گرفت . )


خبر تکمیلی :

در آخرین خبری که درباره کارگروه ساماندهی استفاده از ضدبدافزارهای خارجی با عنوان " کارگروه ساماندهی به کارگیری بدافزارهای خارجی تشکیل جلسه می دهد . " منتشر شده است نکات جالب و تازه ای دیده می شود .

در خبرهای قبلی گفته شده بود که این کارگروه در زمینه ارزیابی شرکتها ، نرم افزارها و شرایط خرید و فروش دخالتی نخواهد کرد .

"صالحی با تاکید براینکه این کارگروه در این مقطع در زمینه رتبه بندی یا گروه بندی شرکت ها یا کالاها هیچ فعالیتی انجام نخواهد داد، "

ولی هم اکنون در متن این خبر آمده  :  " ارزیابی شرکت های ارائه کننده، ارزیابی نرم افزارها و بررسی تعهداتی که صاحبان محصولات حاضر هستند به مصرف کننده ارائه کنند، موضوعاتی هستند که در کارگروه مطرح و بررسی می گردند . "

یعنی چرخش 180 درجه ای .

به نظر شما چرا این فروشندگان آنتی ویروس برای ارائه آیین نامه تا این حد عجله دارند ؟

1- کاهش فروش ، جدی تر از گذشته شده است  ؟
2- عدم قرارداد فیس بوک با آنها ؟
3- عدم انعقاد قرارداد شرکتهای بزرگ و معتبر IT با آنها ؟
4- تمایل پیدا کردن کاربران ایرانی به استفاده از محصولات آنتی ویروس شرکتهای بزرگ و معتبر بین المللی و عدم تمایل برای خرید نرم افزارهای ضد ویروس شرکتهایی مانند کسپرسکی ؟
5- حمله به شرکتها و محصولات رقیب ؟
6- جلوگیری از افشای اطلاعات بیشتر توسط دیسنا و یکی از نمایندگان قدیمی کسپرسکی درباره فعالیتهای مخرب برخی از این شرکتها در ایران و نقش آنها در کلاهبرداری از کاربران ایرانی .

7- سیاستهای کسپرسکی هم اکنون برای بسیاری از خرده فروشان و همکاران فروشنده آنتی ویروس روشن شده و تازه متوجه شده اند کسپرسکی و توزیع کنندگانش فقط و فقط نه تنها به آنها برای فروش محصول ارائه کرده اند ، بلکه از همکاری آنها سوء استفاده کرده اند .

و یا دلایل دیگری وجود دارد .

ولی سوال این است آیا این کارگروه بهتر نیست وظیفه جمع آوری و سامان دهی دهها وب سایتی را انجام دهند که برخی از آنها ارتباط پنهانی با کسپرسکی دارند و از طرفی مشغول فروش نسخه های جعلی آنتی ویروسها به سفارش فروشندگان کسپرسکی به کاربران ایرانی هستند ؟؟؟

شرکتهایی که به خاطر اینکه روزی نامشان در وب سایت کسپرسکی درج شود هر کاری و فعالیتی را که کسپرسکی از آنها بخواهد انجام می دهند و بسیاری از آنها متعلق به خود کارمندان شرکتهای فروشنده کسپرسکی در ایران هستند .

از فروش لایسنسهای جعلی گرفته تا کلاهبرداری و هر کاری که به احتمال زیاد به فکر کاربران خطور نمی کند .

و به نظر شما وقتی کسپرسکی که ادعای فروش رسمی محصول در ایران را دارد و نام نماینده در وب سایتش دارد و 20 تا گواهی نامه نمایندگی هم به فروشندگانش می دهد ، چرا به دنبال تشکیل کارگروه و ساماندهی استفاده از آنتی ویروسهای خارجی است ؟؟



ارائه :


دیسنا : پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران

اخبار مرتبط :


آخرین خبر از اظهارنظر کسپرسکی درباره آنتی ویروسهای رایگان

درباره شرکت دورانتاش و معنی نام دورانتاش

متخصصین و مدیران ترندمیکرو Trend Micro Expert



کارگروه ساماندهی به کارگیری ضدبدافزارهای خارجی تشکیل شد
کارگروه ساماندهی به کارگیر

ی ضد بدافزارهای خارجی تشکیل شد
- " تشکیل کارگروه ویژه برای ساماندهی استفاده از آنتی‌ویروس‌های خارجی "
- " کارگروه ساماندهی به کارگیری ضدبدافزارهای خارجی تشکیل شد
. "
- " کارگروه ساماندهی به کارگیری ضدبدافزارهای خارجی تشکیل جلسه می دهد . "
ترندمیکرو ، تراندمیکرو ، سیمانتک ، پی سی سیلین ، ایسوس ، اسوس ، نورتون ، نورتن ، سایمنتک ، سماتک ، کسپرسکی ، ، کاسپرسکی ، کسپراسکای ، کاسپراسکی ، گالاکسی ،نوت بوک ، تبلت ، نت بوک ، دل ، اچ پی ، فوجیتسو ، گیگابایت ، ام اس آی ، هاست ، دامنه ، ثبت ، رایگان ،  مجانی ، اورجینال ، کرک ، سریال ، نود32 ، ناد32 ، نود 32 ؛ نرم افزار ، دانلود ، شبکه ، دیتاسنتر ، دیتا سنتر ، جی دیتا ، آوست  ، کساپرسکی ، لایسنس ، اصلی ، تروجان ، ویروس ، مقایسه آنتی ویروسها ، بهترین آنتی ویروس ، 2010 ، 2011 ، 2012 ، 2013 ، ارزان ، فروش ، نماینده ، نمایندگی ، کامپیوتر ، رایانه ، موبایل ، گوشی هوشمند ، مکافی ، مک آفی ، کامیران  ، پاد ، بیت دفندر ، پاندا ، تراست پورت ، اوست ، ای وی جی ، پارس آتنا دژ ، بولگارد ، سیم کارت ، ال جی ، حفاظت ، امنیت ، امنیت اطلاعات ، امنیت شبکه ، رمزنگاری ، سونی ، توشیبا ، رایان بدر ، کیف ، سوسمار ، دانشجو ، استاد ، چرا ، چگونه ، کی ، کجا ، گوریل ، فایرافکس ، مایکروسافت ، میکروسافت ، گوگل ، یاهو ، ایتنا ، آتنا ، دمسان ، ایدکو ، لنوو ، کول دیسک ، فلش ، ویروس فلش ، اتوران ، پاکسازی ، ویروس یابی ، تعمیر ، تعمیر موبایل ، عیب یابی ، نقص ، عشق ، کیفیت ، وب روت ، ویپرو ، نفت ، استاکس نت ، دوکو ، کافیکر ، موس ، سی دی رام ، دی وی دی ، تی پی لینک ، مودم ، ای دی اس ال ، اینترنت ، اینترانت ، کانکشن ، اشتراک ، دورانتاش ، نقشه ، یو اس بی ، پاور ، ماردبورد ، کارت گرافیک ، سی پی یو ، پردازنده مرکزی ، بازی ، کافی نت ، پست ، شناسایی ویروس ،  روت کیت ، بد افزار ، مالور ، آنتی مالور ، اسپم ، ضد اسپم ، لاوا سافت ، آنتی اسپم ، هرزنامه ، فیشینگ ، بانک ، ماشین ، خودرو ، ایران خودرو ، سایپا ، آدم ،نوکیا ، اچ تی سی ، فولیو ، ایسر ، سامسونگ ، فضا ، اندروید ، ویندوز موبایل ، ویندوز اکس پی ، سون ، ویندوز شبکه ، ویندوز سرور ، ویندوز 2003 ، ویندوز 2008 ، ویندوز 8 ، ویندوز هشت ، آفیس ، فوتوشاپ ، لابراتوآر ، ضد ویروس ، اینترنت سکیوریتی ، شید ، آنتی ویروس شید ، ات پوست ، نت کین ، گارانتی آنتی ویروس ، گارانتی ، نشت اطلاعات ، نشر ،  کتاب ، ، سی دی ، بلوری ، هدپون ، هدفون ، اکسترنال ، هارد ، تعویض ،آپدیت ، بروزرسانی ، رجیستر ، رایان ، هورداد ، کارنما ، آپدیت نود ، کامگارد ، تجارت امن ، تجارت امن خاورمیانه ، رسمی ، نمایده فروش ، خرید آنتی ویروس ، خرید ، دوربین دیجیتالی ، دیجیتال ، بایت ، بیت ، کیلو بیت ، کلیک ،بی بی سی ، رادیو ، تهران ، ایران ، وی پی ان ، مجازی ، ابری  ، کلود ، فیس بوک ، گوگل پلاس ، سوفوس ، دی لینک ، دیلینک ، لیک سیس ، بلاک ، مهر سامان ، مادیران ، آواژنگ ، فرهنگ ، تجارت ماندگار ، زیگورات ، پارسیان ، رایانه همراه ، عصر ارتباط ، آسیا ، روزنامه آسیا ، فناوری ، خارومیانه ، دلار ، ارز ، طلا ، قیمت ، سخت افزار ، میان افزار ، نرم افزار ، ملی ، ملت ، کشاورزی ، پاسارگاد ، اقتصاد نوین ، تجارت ، بازرگانی ، تات ، دی ،  ، جنگ نرم ، سایبری ، هک ، ارتش سایبری ، ریکاوری ،  ، امان منظور ، مبصری ، بحری ، اعتبار ، اعتباری ، رمز ، پسورد ، نام کاربری ،  ، سیستم ، مدیریت ، نگهبان  ، کابل ، خلیج فارس ، خلیج  ، بینگ ، اپل ، مک بوک ، مکینتاش ، پالایشگاه ، شهرک صنعتی ، اتمی ، هسته ای ، نخبه ،اسلامی ، قرآن ، ، فارسی وان ، فارسی 1  ، همایش  ، کنفرانس ، هتل ، هواپیما ، تور ، کوپن ، تخفیف ، تخفیفیاب ، بلیط ، تخفیفان ، بایکس ، نت برگ ،، تیتانیوم ، گلوبال ، توتال ، سکیوریتی ، اپلود ، سایت دانلود ، آسان دانلود ، پی سی دانلود ، وطن دانلود ، ، آلوده ، آلودگی ، خالص ، بیزینس ، ویوان ،  دفاتر کوچک ، شرکتی ، تحت شبکه ، بیمه ،  تهدیدات ، شرکتها ، بورس ، ، بین المللی ، عرب ، عجم ،  ، آمریکا ، امارات ، کویت ، عراق ، ژاپن ، کره ، کروه جنوبی ، چین ، مالزی ، آلمان ، اروپا ، کانادا ، امرتات ، بهین ، زیمنس ، آرتا ، آروند ، ماهر ، امداد رایانه ، سازمان فناوری اطلاعات ، مهدیون ، پلیس آفتا ، آفتانا ، آی تی ، پر فروش ترین آنتی ویروس ، پیغام ، اخطار ، نمایش ، سانا سیستم ، شاتل ، پارس آنلاین ، صبانت ، مخابرات ، کیس ، HDMI , kaspersky , bitdefender , trendmicro , trend micro , free , symantec , norton , webroot , avg , avast , avira , nod32 , eset , comodo , کومودو , emsisoft , mcafee , vipro , wiper , dell , sony , asus , gigabyte , lg , lenovo , hp , msi , samsung , playstation , xbox , mainboard , ram , cpu , graphic , antivirus , internet security , maximum security , total security , panda , sophos , total , global security , pure , one , norton one , kaspersky one , notebook ,eee pc , pc , slimbook , ultrabook , toshiba , acer , benq , trojan , malware , spam , anti-spam , register , update , serial , vpn , crack , hack , information , network , geniue , microsoft , ikarus , engine , AV , bing , google , bullguard , juniper , film , download , music , ژونیپر ، جونیپر ، digital , corporate , macbook , small business , smb , software , hardware , garantty , parsonline , shatel , sabanet , f-secure , escan , g-data , gdata , apple , ipod , ipad , cyber , galaxy , server , ibm , cisco , wipro , avajang , durantash , sheed , damsun , ayko , mellat , upload , athena , external , recovery , ups , new folder , wi fi - bluetooth - بلوتوس ، adsl , تمدید ، تمدید لایسنس ، renewal , شارژ ، همراه اول ، مبین نت ، ایرانسل ، ایران سل ، اسپادانا ، داتک ، datak , وایمکس , wimax , تلکام ،  آواژنگ سیستم ، دژآذر ، گردو ، پرند ، کینک ، مبارزه با ویروسها ، تجارت الکترونیک ایرانیان ، ویستا ، سازگار ارقام ، ایران ستاپ ، iransetup , کوئیک هیل ، دیجی کالا ، digikala , هورداد رایانه ، دی جی کالا ، گویا آی تی ، برسام ، وین بتا ، پی سی ورد ، خراسان ، روزنامه ، نشریه ، مجله ، آفتاب ، راهنما ، راهنمای نصب ، نصب ویندوز ، راسخون ، HP 3350 ، فراسو ، سهند رایان ، آرکا ، لاوان ، اسپیرو ، پرورش داده ها ، لپتاپ ، لپ تاپ ، گلمر  ، کمیسیون آفتا ، کارگروه ساماندهی ، آنتی ویروسهای خارجی ، آنتی ویروس ایرانی ، آنتی ویروس فارسی ، ضد بدافزارهای خارجی ، ایمن ، نسخه ققنوس ، نسخه سیمرغ ، آیکو ، فناوران ، بانک مرکزی ، امنیت داده ها ، ISMS , iso , آپا ، سایمانتک , امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ای ,تیم های امداد و نجات رایانه ای , شبکه ملی اطلاعات , مرکز مدیریت عملیات امنیت , SOC , trillium , تریلیوم ،  کسپراسکای ، آنتی ویروس رایگان ، زون آلارم ، داده پردازی ایران ، آی بی ام ، سیسکو ، سیسکو سیستمز ، لینک سیس ، نمایشگاه کامپیوتر ، الکامپ ، تلکام ، دنیای دیجیتال همراه ، فاوا ، وزارت پست ، وزارت مخابرات ، زیر ساخت ، رایتل ، صالحی ، دیده بان آی تی ، روابط عمومی ، انفورماتیک گستر ، ایران ارقام ، مهم ارقام ، datacenter , data center , آی پی ، آسیاتک ، َasiatech ، سازمان تنظیم مقررات ، رگولاتوری ،
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد