امنیت هدیه ما به شماست

امنیت در دنیای دیجیتال - دیسنا : اولین پایگاه اطلاع رسانی فضای تبادل اطلاعات

امنیت هدیه ما به شماست

امنیت در دنیای دیجیتال - دیسنا : اولین پایگاه اطلاع رسانی فضای تبادل اطلاعات

در مورد چرایی انتشار یک خبر .

این خبر که با تیتر فریبنده " راهنمای نصب آنتی‌ویروس روی آندروئید . " منتشر شده درباره نصب و پیکربندی محصول آنتی ویروس موبایل AVG بر روی گوشی های اندرویدی می باشد .

به نظر شما چرا از بین اینهمه محصولات ضد ویروس موبایل و تبلت که قابلیت ثبت و آپدیت از طریق ایران را دارند ، محصول شرکت AVG انتخاب شده است ؟

همانطور که می دانید محصولات AVG از طریق ایران قابلیت ثبت و آپدیت ندارند و حتی وب سایت این شرکت بر روی کاربران ایرانی بسته است .

طبیعیست که به این سادگی نمی توانید متوجه هدف اصلی منتشر کنندگان و یا سفارش دهندگان این خبر شوید ، مگر اینکه چند سالی در این زمینه تجربه داشته و از طرفی با برخی سیاستهای شرکتهای عرضه کننده آنتی ویروس و توزیع کنندگانشان در ایران آشنا باشید.

این خبر فقط و فقط یک هدف را دنبال میکرده است و آن هدف قطعآ آموزشی نبوده .

زیرا نه تنها وب سایت AVG بر روی کاربران ایرانی بسته است ، بلکه ثبت و آپدیت محصولات این کمپانی بر روی ایران بسته است . و این ما را مطمئن می کند که انتشار این خبر قطعآ با نیت آموزش نبوده است .

هدایت کاربران به سمت وب سایت AVG و مشاهده این صفحه که این شرکت به ایران و کشورهایی مانند کوبا ، کره شمالی و سوریه خدمات فروش ، دانلود ، ثبت و آپدیت ارائه نمی دهد.

این خبر فقط و فقط با هدف ایحاد تاثیر روانی منفی بر روی کاربران ایرانی منتشر شده ، تا کاربران را به دلهره بیندازد که شاید روزی روزگاری دیگر شرکتهای امنیتی هم خدمات خود را بر روی ایران قطع کنند .

این خبر این را به کاربران تداعی می کند که برای خرید محصولات ضد ویروس فقط به سراغ شرکتهایی بروند که در ایران نماینده رسمی داشته و از طرفی نام نماینده ایران در وب سایتهایشان درج شده است .

یعنی فقط 3 شرکت کسپرسکی ، بیت دفندر و آویرا .

البته شرکتهای دیگری هم هستند مانند تراست پورد و VBA32 و کوئیک هیل که خوب از لحاظ برند و تبلیغات و محصول ضعیفتر از این 3 شرکت هستند .

البته شاید نظر شما چیز دیگری باشد .

بهر شکل در حال حاضر خیلی دیگر شرکتهای امنیتی و عرضه کننده آنتی ویروس هستند که در ایران توزیع کننده رسمی دارند ولی نام در وب سایت خود ندارند و این ربطی به اروپایی یا آمریکایی بودن آنها ندارد .

و مهمتر از آن بزرگترین شرکتهای امنیتی مانند ترندمیکرو و سیمانتک با اینکه در ایران نماینده رسمی ندارند ، ولی به کاربران ایرانی خدمات ثبت و آپدیت ارائه می دهند و محصولاتشان به سادگی قابل تهیه است .

از طرفی شرکت سیمانتک که صفحه اصلی وب سایت نورتون را بر روی ایران بسته بود ، بیش از 1 سال است که مشاهده برخی صفحات را برای کاربران ایرانی مقدور کرده و این نشان می دهد این شرکت علاقه مند به فروش بیشتر محصولاتش در ایران است .

شرکت ترندمیکرو که هم دانلود و هم ثبت و آپدیت محصولاتش بر روی کاربران ایرانی باز است و به سادگی قابل تهیه می باشد .

امثال شرکتهای سیمانتک و ترندمیکرو شرکتهای هستند که رقابت با آنها کار بسیار بسیار سختی است .

هم از لحاظ اعتبار ، هم کیفیت ، هم طیف محصولات و حتی پشتیبانی .

چیزی که برای شرکتهایی که به طور مثلا رسمی در ایران فعالیت می کنند و نامشان در وب سایت شرکت تولیدکننده درج شده قابل تحمل نیست  .

این شرکتها عمومآ تبلیغات وسیعی بر روی این موضوع دارند که نامشان در وب سایت درج شده.

اینچنین اخباری که با هدف تحت تاثیر قراردادن کاربران منتشر می شود ، فقط و فقط جهت فریب کاربران به طور غیر مستقیم و از طرف دیگر کسب سهم بیشتر از بازار آنتی ویروسها را دارند و باید اعتراف کرد که طراحان این خبر بسیار زیرکانه عمل کرده اند .

ولی طراحان اصلی این خبر چه شرکتهایی هستند ؟

نمایندگان کسپرسکی ؟ بیت دفندر ؟ آویرا ؟ و یا دیگر شرکتها ؟ و یا باهم هماهنگ بوده اند ؟

سابقه نشان داده احتمال اینکه این خبر از طرف توزیع کنندگان کسپرسکی و با هماهنگی آنها باشد بسیار بیشتر از دیگر شرکتهاست .

 زیرا عمومآ کسپرسکی است که فعالیتهای تبلیغاتی مخرب و فریبنده دارد و در این سالها دیگر شرکتها سعی نموده اند اگر هم کار خبری انجام می دهند فقط بر روی محصول خود باشد .

 اظهار نظر جدید آقای یوجین کسپرسکی درباره آنتی ویروسهای رایگان ، قطع ارتباط نمایندگان و قرارداد شبکه اجتماعی فیس بوک با شرکتهای دیگری بجزء کسپرسکی ، نشان داده شرکت کسپرسکی در حال تحمل فشار بسیار زیادیست و می توان به سادگی حدس زد که فروش این شرکت به پایین ترین حد رسیده است .

از طرف دیگر ماهنامه شبکه در چند نمایشگاهی که در سال گذشته شرکت نمود ، نام و لوگوی یکی از توزیع کنندگان کسپرسکی ( کامگارد و تجارت امن خاورمیانه ) را به عنوان اسپانسر و حامی نشریه شبکه به نمایش گذاشته بود .

شرکتی که نقشش در فریب کاربران ایرانی ، کمک به کلاهبرداری میلیونی کسپرسکی زمانی که کسپرسکی لایسنسهایش را مسدود می کند و سفارش خبرهای کذب برای همه کاربران ایرانی روشن و مشخص شده است .

به هر شکل امروز همه کاربران می دانند محصولات ضد ویروس AVG قابلیت ثبت و آپدیت از  ایران را نداشته و نصب آنتی ویروسهای این شرکت و آموزش آنها کاری عبث و بی فایده است ولی برای برخی شرکتها نعمتی است برای تبلیغات فریبنده و حمله به شرکتهای رقیب .

البته نباید فراموش کنیم انجام این فعالیتهای تبلیغاتی و انتشار این خبرها ناشی از ضعف جدی آنهاست .

در حال حاضر شرکتهای بولگارد و وب روت ( با تکنولوژی Juniper Network ) ، ترندمیکرو ، نت کین و .. محصولات ضد ویروس برای گوشی های اندروید ، iOS Apple ، سیمبین و ویندوز موبایل ارائه می دهند که قابلیت ثبت و آپدیت و خدمات پشتیبانی را از ایران دارا می باشند .

( برای کسب اطلاعات کامل درباره قابلیت پشتیبانی سیستم عاملها توسط محصولات این شرکتها به وب سایت شرکتهای تولیدکننده مراجعه نمائید .)

همچنین برخی شرکتها مانند نورتون ، وب روت ، آوست و ... یک نسخه از محصول آنتی ویروس موبایل خود را به رایگان در اختیار کاربران قرار می دهند که قابلیت ثبت و آپدیت را از طریق ایران دارد.

سابقه فعالیتهای شرکت روسی کسپرسکی نشان داده که کسپرسکی و توزیع کنندگانش مسیر اشتباهی را رفته اند و فعالیتهای جدید آنها این مسئله را ثابت می کند که هنوز در حال ادامه همان روند اشتباه هستند و چیزی تغییر نکرده است و قادر نیستند مسیر درستی را انتخاب کنند و استفاده از اخبار کذب و گمراه کننده و تلاش برای فریب کاربران ( ایرانی ) جزء سیاستهای این شرکتها می باشد .

در سالهای اخیر فروش کسپرسکی به کمترین میزان در ایران رسیده و این مسئله برای این شرکت روسی که فروش چندانی در دیگر کشورها ندارد بسیار سنگین است و سعی دارد تا از هر راهی مجددآ بازار از دست رفته آنتی ویروس ایران را به دست بگیرد .

از طرف دیگر عرضه محصولات کمپانی بزرگ و معتبر بین المللی در ایران ، فشار را به این شرکت روسی و توزیع کنندگانش بیش از پیش افزایش داده است .

ولی نکته ای که وجود دارد این است که برخی شرکتها با اینکه رقیب تجاری کسپرسکی محسوب می شوند ، ولی به سادگی فریب سیاستهای کسپرسکی و توزیع کنندگانش را می خورند که یک نمونه آن همکاری با توزیع کنندگان کسپرسکی و حضور در جلساتی می باشد که توزیع کنندگان کسپرسکی ترتیب می دهند است .


ارائه :

دیسنا : پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران

اخبار مرتبط :


آیا آمریکا صدور تجهیزات IT به ایران را ممنوع کرده است ؟

آخرین خبر از اظهارنظر کسپرسکی درباره آنتی ویروسهای رایگان


نقدی بر گزارش "بررسی بازار ضد ویروس اوریجینال "







کاسپرسکی کاسپراسکی کسپراسکی کسپرسکی کاسپراسکای Kaspersky
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد