امنیت هدیه ما به شماست

امنیت در دنیای دیجیتال - دیسنا : اولین پایگاه اطلاع رسانی فضای تبادل اطلاعات

امنیت هدیه ما به شماست

امنیت در دنیای دیجیتال - دیسنا : اولین پایگاه اطلاع رسانی فضای تبادل اطلاعات

آنتی ویروس با آخرین آپدیت یا بهترین آنتی ویروس دنیا

 دیسنا - خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات

ما در طول روز جکهای زیادی می شنویم و یا مواردی را می بینیم یا می خوانیم و به آنها می خندیم .

در دنیای امنیت اطلاعات نیز از این موارد به وفور یافت می شود .

حتمآ تبلیغات بسیاری را مشاهده نموده اید که با این عناوین می باشد در مورد همه افراد و یا شرکتهای که در دنیا امنیت کار می کنند این موارد بوده است چه چه معتبر ، یا نا معتبر و یا نیمه معتبر ( این ی اصطلاح جدیده ) :  آنتی ویروس با آخرین آپدیت - بهترین آنتی ویروس دنیا و موارد دیگر که خود بهتر واقف هستید .

ولی این کلمات به ظاهر زیبا چه هستند ؟ واقعیت دارند ؟ شوخی است ؟ مسخره کردن کاربران است ؟ یا نوعی کلاه برداری و سوء استفاده از نادانی و دانش کم کاربران ؟؟؟

آنتی ویروس با آخرین آپدیت خنده دار ترین شکل تبلیغ است . زیرا آنتی ویروس شامل نرم افزار سورس آنتی ویروس می باشد که باید سورس مطمئن و اصلی باشد و لایسنس یا کد فعال سازی که کاربر خود اقدام به ثبت آن می نماید و می تواند تا زمان اعتبار لایسنس از خدمات آپدیت و بروزرسانی شرکت تولیدکننده استفاده نماید .

پس اصولا آنتی ویروس اولین و آخرین آپدیتی ندارد که کسی بخواهد در مورد آن نظر دهد یا بر روی آن تاکید کند یا تبلیغ نماید .

* ( کاربر برای حفاظت از خود باید نرم افزار را به طور مدام با اتصال مستقیم و بی واسطه به اینترنت آپدیت و بروزرسانی کند و در صورت ارائه Release جدید ( در صورتی که نرم افزار قابلیت عدم آپدیت مستقیم برنامه را نداشته باشد )  آن را جایگزین نسخه قبلی کند و تا زمان اعتبار لایسنس از خدمات آن بهره ببرد . )

- بهترین آنتی ویروس دنیا ؟؟؟؟!!!!

واقعآ بهترین آنتی ویروس دنیا چه آنتی ویروسی است ؟؟؟؟!!!!

در دنیا واقعی هیچ آنتی ویروسی 100% نیست و امنیت کاربر به عوامل زیادی بستگی دارد . که برای نمونه میزان آگاهی و دانش کاربر می باشد و اینکه خود کاربر تا حد امکان از ورود به وب سایتها و یا مکانهای آلوده و پر خطر خودداری کند .

ولی به طور کلی کاربران و شرکتهایی که به دنبال امنیت می گردند به سراغ محصولات شرکتهایی می روند که هم دارای سابقه بیشتری باشند و هم چنین سابقه مفید تر ، یعنی در این زمینه فعال تر می باشند و وقتی شرکتی فعال تر است و در حال سرویس دهی به طیف وسیعی از کاربران باید ، تعهد بیشتری در قبال مشتریان خود احساس می کند و نرم افزار و خدمات بهتری به کاربران خود ارائه می دهد .

البته در نهایت انتخاب با کاربر است .

حال که شما به دنبال آنتی ویروس هستید و آن هم بهترین آنتی ویروس می دانید چگونه باید یک آنتی ویروس خوب انتخاب و خریداری نمائید ؟؟؟

هر شرکتی برای فروش محصولات خود سعی می کند 1- محصولات خود را تبلیغ کند . 2- به شرکتهای رقیب حمله کند .

خوب با این اوصاف بهترین راهکار نصب نرم افزار به صورت تریال Trial که معمولا 30 روزه می باشد .

البته فراموش نکنیم که باید حتمآ سورس اصلی و معتبر نرم افزار را استفاده نمائیم .

فایلهای اصلی و معتبر را در هر وب سایت و سی دی CD و دی وی دی DVD نمی توانید بیابید .

پس بهتر است دور سی دی ها و دی وی دی های Collection و وب سایتهای عرضه کننده کرک و لایسنس سرقتی و نرم افزار جعلی را یک خط بکشید . البته اگر واقعآ فکر امنیت خود هستید .

در مورد حمله هم که این مورد در ایران باب شده است . یک نمونه خیلی بارز آن این است که محصولات شرکتهایی که در ایران نماینده رسمی ( درج در وب سایت ) ندارند قابل استفاده و اعتماد در ایران نیستند .

یک حیله نخ نما .
کافیست شما نسخه سورس اصلی آن آنتی ویروسها را که مثلا تحریم هستند در اختیار داشته باشید .
اگر آن محصول بعد از نصب به صورت تریال ثبت و سپس آپدیت شد پس معلوم است که آن شرکت به کاربران ایرانی خدمات و سرویس می دهد .

شاید محصولات برخی از شرکتها را نتوانید به طور مستقیم از وب سایت آنها دانلود کنید ولی با در اختیار داشتن سورس آنها بتوانید آنها را ثبت و آپدیت کنید ، این محصولات نیز در ایران خدمات ارائه می دهند و نباید نگران موضوعی باشید . مانند سیمانتک ( نورتون )

شرکتهایی که مثلا نماینده رسمی برخی شرکتها در ایران هستند از این حربه برای بر حذر نمودن و دوری کردن کاربران از خرید دیگر محصولات استفاده می نمایند .

آیا شرکتی که به شما دروغ می گوید و اطلاعات اشتباه در اختیار شما قرار می دهد ، می تواند شرکت مطمئنی باشد و کالای امنیتی شما را تامین کند .

کالایی که خرید آن  100% به اعتبار شرکت فروشنده مرتبط است .

مثلا اگر شرکتی ( کوچک ، بزرگ ، معروف یا غیر معروف ، رسمی یا غیر رسمی ) لایسنس غیر اصلی و یا سرقتی به شما ارائه دهد ، آیا کاری از دست شما بر می آید ؟؟ مطمئنآ خیر .

پس بیشتر از اینها در خرید خود دقت کنید .

کسپرسکی که ادعا می کند 300 میلیون کاربر دارد کلی از لایسنسهای خود را به اشتباه بلاک نمود و بدتر از آن مسئولیت آن را نیز نپذیرفت . اگر با این موارد روبرو شدید آیا فکری کرده اید ؟؟؟

پس بیش از پیش مراقب تبلیغات دروغین باشید . حتی ممکن است این تبلیغات از طرف نشریات و یا وب سایتهای به ظاهر معتبر باشد .
دیسنا - پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات دورانتاش  DISNA
اولین پایگاه اطلاع رسانی تخصصی امنیت اطلاعات ایران
www.DISNA.ir
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد