امنیت هدیه ما به شماست

امنیت در دنیای دیجیتال - دیسنا : اولین پایگاه اطلاع رسانی فضای تبادل اطلاعات

امنیت هدیه ما به شماست

امنیت در دنیای دیجیتال - دیسنا : اولین پایگاه اطلاع رسانی فضای تبادل اطلاعات

مصاحبه جالب رئیس هئیت مدیره شرکت امنیتی مهران رایانه

خبرگزاری امنیت اطلاعات ایران ( دیسنا )

حتمآ مصاحبه رئیس هئیت مدیره محترم شرکت مهران رایانه - تولیدکننده آنتی ویروسهای ایرانی ایمن را خوانده اید .
متن کامل مصاحبه

مصاحبه ای بسیار جالب. البته ما از جهاتی شک برانگیز که آیا این مصاحبه واقعآ مربوط به ایشان می باشد و یا خیر ؟!  برای این هم دلایل کافی داریم و بیشتر هم بدلیل اشتباهات بسیار فاحش در این مصاحبه است که نشان دهنده این است که مصاحبه شونده آشنایی کافی با نرم افزارهای امنیتی و مسائل پیرامون آن نداشته است .

ما به چند مورد از این اشتباهات اشاره می کنیم.
1- اول اینکه در این مصاحبه ، محصولات آنتی ویروس ( ایمن )  با نرم افزارها و آنتی ویروسهای  جعلی و کرک شده یا فعال شده با لایسنسهای سرقتی مقایسه شده است !!!!

( هم اکنون همه کاربران می دانند که سیستم برنامه نرم افزاری  آنتی ویروسهای شرکتهای امنیتی به شکلی می باشد که به لایسنسهای سرقتی و یا برنامه های کرک شده در صورتی که حتی بلاک نشوند ، سرویس و بروزرسانی اصلی ارائه نمی دهند  و در غیر ممکن ترین حالت اگر فکر کنیم شرکتی به این محصولات آپدیت اصلی ارائه دهد و نتواند از لایسنسهای خود حفاظت کند و برای سرویس دهی ( تفاوتی بین لایسنس اصلی و سرقتی و کرک ) قائل نباشد ، چگونه می خواهد از استفاده کنندگان از محصولات خود در برابر تهدیدات بی شمار دیجیتالی محافظت کند.! )

شاید شرکت مهران رایانه نیز نمی تواند از لایسنس محصولات خود حفاظت کند ؟!!

 3-روزی 1000 تا 1500 ویروس !!! گزارشهای دیگر شرکتهای امنیتی حاکی از 30000 تا بیش از 100 هزار ویروس و تهدید جدید است.

 4- در مورد ویروس استاکس نت حرفها و گزارشهای دیگران کپی برداری شده است .
5- نوشته سال 76 دنبال ویروس می گشتن ؟؟؟ جالب است بدونیم که برخی از شرکتهای تولیدکننده آنتی ویروس بیش از 20 سال سابقه در زمینه تولید و عرضه محصولات آنتی ویروس دارند و این نشان دهنده آن است که آن  موقع هم ویروس و تهدیدات به اندازه کافی وجود داشته است .
6- ایشون فرمودند "این کارها در آزمایشگاه انجام میشود " ببخشید مگر قرار بوده تو آشپزخانه کار تحلیل ویروسها انجام شود ؟؟؟؟

-  کار تحقیق و بررسی و کشف ویروسها و تهدیدات جدید کلا در آزمایشگاههای شرکتهای امنیتی انجام می شود .

8- "
ما در آزمایشگاه خود مجموعه کاملی از ویروسهای جهان را در اختیار داریم "

تمام شرکتهای امنیتی سرورهایی برای جمع آوری ویروسها و تهدیدات دارند، - کار جمع آوری ویروسها از طریق سرورهای مخصوص جمع آوری ویروسها و بخشی از آنها نیز از طریق گزارشات و فایلهای مشکوکی که کاربران و مشتریان برای این شرکتها ارسال می کنند انجام می شود .

9-  "
اگر به شرکتها اجازه ندهند که کاربران ایرانی ضدویروس خود را از سایتهایشان آپلود کنند"

- آنتی ویروس آپلود نمیشود بلکه آپدیت ( بروز ) Update  میشود . البته درست است روی خارجی ها نمی توان حساب کرد ، ولی اولا ما چاره ای نداریم و دوم اینکه اگه روسها و آمریکایی ها  آپدیت و سرویس ندهند ، مجارستانی ها - ژاپنی ها - رومانی ها و غیره هستند .

10- در باب حمایت دولت هم باید گفت ، با توجه به شرایط ایران و اینکه این کارها نیاز به نیروهای متخصص و حرفه ای دارد ، این افراد اصولا در ایران نمی مانند که بخواهند در این مراکز فعالیت نمایند. ( فرار مغزها )

11- در مورد امتیاز مذهب نیز باید گفت ، خریدار آنتی ویروس به دنبال امنیت و دریافت سرویس مناسب و نرم افزار با کیفیت می باشد ، نه دنبال مسائل مذهبی و حاشیه ای .

12- در مورد پاکسازی باید گفت هر ویروس با توجه به هدفی که بوجود آورده آن دارد ، کارهای مختلفی بر روی سیستم کاربران انجام می دهد و در بسیاری موارد بعد از نفوذ ویروس باید سیستم عامل به طور کامل تعویض گردد . چون تغییرات بسیاری در سیستم عامل ، فایلهای مهم و سیستمی و غیر سیستمی و رجیستری و سرویسها انجام می شود که قادر به برگشت نمی باشند .

- به همین دلیل هم می باشد که اولین و مهترین نرم افزار بعد از نصب سیستم عامل ، آنتی ویروس می باشد ، و سیستم عامل ویندوز نیز در صورتی که بر روی آن آنتی ویروس نصب نباشد فورآ پیغام اخطار می دهد و در همین راستا می باشد که شرکتهای سازنده سخت افزار و نوت بوک با یکی از شرکتهای امنیتی و عرضه کننده آنتی ویروس قرارداد می بندند تا یکی از محصولاتشان را بطور Trial بر روی دستگاه های خود قرار دهند .

( این کار برای شرکتهای امنیتی فقط جنبه تبلیغاتی ندارد بلکه یکی از ملزومات مهم برای سازندگان سخت افزار می باشد تا نشان دهند امنیت کاربرانشان برای آنها اهمیت دارد . )

به نظر ما اگر این مصاحبه مربوط به شخص رئیس هئیت مدیره محترم شرکت مهران رایانه نمی باشد ، باید دید چه شخص و اشخاصی پشت این مصاحبه ساختگی می باشند و چه هدفی را دنبال می نمودند !!!!

و اگر هم مصاحبه واقعی می باشد ، شخص آقای رئیس هئیت مدیره چه هدفی را از انجام این مصاحبه دنبال می فرمودند بخصوص با اینهمه اشتباهات فاحش ؟؟
دیسنا - خبرگزاری امنیت اطلاعات دورانتاش
اولین خبرگزاری و پایگاه اطلاع رسانی تخصصی امنیت اطلاعات ایران
www.DISNA.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد